Requisits
Operadores que envasen vino o bebidas alcohólicas en el ámbito de la isla de Mallorca con instalaciones de envasado propias o de un tercero con un contrato con el titular de las instalaciones.
Los operadores de las islas de Menorca, Ibiza y Formentera han de dirigirse a su consejo insular.
Documentació a presentar
Declaración responsableEn el caso de personas físicas que no autoricen la administración a acceder, copia del DNICopia del NIF en caso de personas jurídicasAcreditación de la titularidad del lugar donde se realizará la actividad de envasadoCroquis de las instalaciones y memoria descriptiva de los equipos, medios y procesos para envasarEn el caso de utilizar una planta de envasado móvil, contrato de prestación de servicios con el titular de la planta móvil donde se deje constancia de la duraciónEn el caso de operadores que ordenen envasar vinos o bebidas alcohólicas, contrato con el titular de las instalaciones en que haya constancia de las condiciones y su duraciónEn el supuesto de que se quiera sustituir la razón social por un nombre comercial en el etiquetado de productos vitivinícolas, certificado de inscripción del nombre comercial en la Oficina Española de Patentes y Marcas. Hay que indicar los productos en los que se quiere hacer uso del nombre comercial en sustitución de la razón social
Models:
Termini màxim
No procede
Forma de presentació
D'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, podeu dur a terme aquest tràmit mitjançant un dels canals següents (entre d'altres):
a) De manera telemàtica (*obligatori per als subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb les administracions per l'article 14.2 i 3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i opcional per a les persones físiques), fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ave permanente.
b) De manera presencial (només per a persones físiques), a qualsevol de les oficines de registre de l'Administració Autonòmica, de l'Administració General de l'Estat, de la resta de comunitats autònomes o de les entitats que integren l'Administració Local. Podeu consultar les adreces de totes les oficines de l'Administració Autonòmica.
c) A més, també podeu enviar la documentació per correu postal (només per a persones físiques). En aquest cas, heu de presentar els documents dins un sobre obert, a fi que el personal de l'oficina de Correus hi pugui indicar, mitjançant el segell oficial, el lloc, la data i l'hora exacta en què s'ha efectuat el registre. Aquestes dades també quedaran anotades en el resguard justificatiu de la presentació.
*Els subjectes als quals fan referència els apartats 2 i 3 de l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, estan obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions, per la qual cosa, de conformitat amb el que estableix l'article 68.4 de la Llei esmentada, si algun d'aquests subjectes presenta la seva sol·licitud presencialment, l'administració pública l'ha de requerir que l'esmeni presentant-la per via electrònica.
Òrgan competent per a la tramitació
Dirección General de Calidad Agroalimentaria y Producto Local
Contacte
Servei o Secció responsable
Servicio de Control y Calidad Agroalimentaria
C/ de la Reina Constança, 4.
Tel.: 971176569
Observacions
Trámite para los envasadores que operan en la isla de Mallorca.
Los envasadores que operan en las islas de Menorca, Eivissa y Formentera deben dirigirse al correspondiente consejo insular.